Smile55555 Parašė Sausio 30 Parašė Sausio 30 1. Jūsų slapyvardis žaidime: Smile 2. Jūsų tikrasis vardas: Minvydas 3. Koks jūsų amžius:31 4. Ar turite patirties prižiūrėtojo pareigose? (Jei taip kiek laiko): Taip esu buves bet labai senai jau noreciau vel prisimint senus laikus priziuretojo 5. Ar atpažįsta žaidimą palengvinančias programas? (WH/Aim ir t.t) : taip ir pats esu naudojas tokius dalikus seniau 6. Išvardinkite pagrindines AMX komandas: amx_kick amx_banamx_slay 7. Serverio prižiūrėtojo paskirtis (ką tai reiškia?): Priziuri tvarka serveri kad niekas nenaudotu palengvinanciu programu 8. Ar žaidžiate tik CAMMORA.lt serveriuose?: Pradesiu zaist 9. Kiek laiko skirsite per dieną CAMMORA.lt serveriams?: kad ir visa diena galeciau zaist 10. Kodėl pasirinkote CAMMORA.lt projektą, ir kodėl norite tapti prižiūrėtoju?: Naujas projektas nauja pradzia vel butu priziuretojiu 11. Ar turite pažįstamų serveryje?(Jei taip kokie jų nick?): ne kolkas 12. Ar turite mikrofoną?: taip 13. Jūsų kontaktai (Skype/Discord): svogunas44 14 Trumpai apie save: kokio jūs charakterio esate?: Draugiskas bendraujantis esu is kedainiu man 31 dirbu dabar kolkas darbo nera laisvu laiku leidziu prie zaidimu 15. Kurį serverį renkatės?: cs go Atsakyti
Nachalnik Parašė Sausio 30 Parašė Sausio 30 Sveikas, peržiūrėjau tavo anketą – kaip ir viskas būtų gerai, bet šiek tiek pažaisk serveryje, nes sakai, kad esi naujas. Parodysi, kaip bendrauji su žmonėmis, susipažinsime, ir tada peržiūrėsime dar kartą tavo anketą. Atsakyti
Rekomenduojami pranešimai